Privatni smeštaj Pilipović, D.Dubac

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 12:12 sa Nema komentara
Privatni smeštaj Pilipović
Privatni smeštaj Danica PilipovićPrivatni smeštaj kuća Pilipović nalazi se na predivnom uzvišenju u blizini Zadruge žena u D. Dubcu, do kojeg se dolazi uz reku Bjelicu.

Poseduje II kategoriju. Opremljeno je da zadovolji sve Vaše zahteve u cilju što boljeg i lepšeg odmora.


Poseduje 2 dvokrevetne sobe, kupatilo, telefon, mali bazen u letnjim danima, u dnevnom boravku je kamin koji će Vam u večernjim satima pružiti preko potrebno spokojstvo i romantiku a da se nebi osećali totalno izolovani od civilizacije tu je moguća upotreba interneta.



 Privatni smeštaj kuća Danica PilipovićPrivatni smeštaj kuća Danica Pilipović

Danica Pilipović je poznata po tome što kod nje ćete probati razne domaće čajeve i sokove koje sama priprema kao i njenu poznatu domaću crnu pogaču od 9 vrsta žitarica.Domaćinstvo je smešteno u samoj šumi tako da imate priliku da uživate u predivnim šetnjama, branjem lekovitih trava, šumskih plodova a možete i sami pripremiti čajeve u čemu će Vam domaćini pomoći. Ukoliko ste zainteresovani možete naučiti i da tkate na razboju. Zato Vam bez imalo bojazni smemo preporučiti da kod ovih srdačnih ljudi provedete odmor i vratite se Vašem domu sa nezaboravnim uspomenama.

REZERVACIJA SMEŠTAJA
Telefon: + 381-64-555-8581
Email: guca@booking-hotels.biz