Prevoz Beograd-Guča-Beograd, smeštaj

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 11:44 sa Nema komentara
Prevoz Beograd-Guča-Beograd i smeštaj u centru
Guča Sabor trubača

Svake godine imamo organizovan prevoz putnika iz Novog Sada i Beograda za Guču. Ukoliko želite da dodjete u Guču na veliki ponoćni koncert, koji tradicionalno skoro svake godine u Guči drži neka od mega zvezda Goran Bregović, Svetlana Ceca Ražnatović itd, pošaljite upit ili nas pozovite za više informacija.

Koncert mega zvezde Goran Bregović u Guči
Koncert mega zvezde Goran Bregović u Guči

1. Prevoz Beograd - Guča - Beograd,
2. Smeštaj: hotel Nordic (ex hotel Zlatna truba), motelu Ćurčić, privatnoj kući, kampu u centrz Guče ili u hotelu više kategorije u mestu koje se nalazi u blizini Guče. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne. Mest su ograničena, a pred-rezervacija obavezna.
3. Specijalna ponuda: Transport i smeštaj za 4 dana - aranžman.
4. Posebna aranžman za grupe od 10 i više osoba i tur-operatore.
- Polazak iz Novog Sada (Srpsko Narodno pozorište) ili Beograda (ispred crkve Sveti Marko) na prvi dan festivala. Put traje oko 3 sata i u Guči stižemo u popodnevnim satima.
- Prijava na recepciju motela Ćurčić, dalje raspoređivanje u zavisnosti od vrste smeštaja koji je rezervisan.
- Nakon smeštaja možete se opustiti i uživati u nekom od kafana ili restorana u Guči, posetiti Muzej trube ili Kulturni centar i dobiti sve neophodne informacije vezane za sabor trubača.
- Tokom svog boravka, za vas možemo organizovati različite aktivnosti i ekskurzije kao što su:
- Poseta planini Zlatibor, Šarganske osmice (najuže uske pruge u Evropi), Mećavnika (Filmski grad Emira Kusturice), poseta jedinstvenog etno sela Sirogojno, Rafting Tarom i mnoge druge aktivnosti.


Ukoliko ste zainteresovani za rezervacije smeštaja, sobe u hotelu ili motelu, smeštaj u privatnoj kući ili za rezervaciju apartmana u Guči, možete nas kontaktirati putem e-maila na guca@booking-hotels.biz ili nas pozvati na broj telefona: +381-64-555-8581.

Autobuski prevoz sa glavne autobuske stanice Beograd ka Čačku i Guči (Beograd-Čačak-Guča).

*Molimo vas da proverite cenu karte sa prevoznikom.


Kontakt: +381-64-555-8581;
Email: guca@booking-hotels.biz;