Hotel AS, Guča

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 12:49 sa Nema komentara
Hotel AS, Guča
U srcu Dragačeva, na samo 20 km od Čačka, nalazi se hotel AS. Okružen prirodom, hotel je idealan za sve one koji žele da uživaju u prirodi i tišini. U sklopu hotela nalazi se Konjički klub. Hotel nudi usluge kao što su fotokopiranje, besplatan bežični internet u svim sobama.

Hotel Lucani, Guca

Hotel AS raspolaže sa samo 5 soba, 3 trokrevetne, 1 dvokrevetna, 1 soba sa francuskim ležajem. Svaka soba ima kupatilo, mini bar, satelitsku TV, telefon, internet konekciju.

Ostali sadržaji hotela čine restoran sa letnjom terasom, banket sala i parking prostor koji je besplatan za goste hotela.

Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.

Restoran hotela AS raspolaže kapacitetom od 120 mesta. Stručno osoblje će vam ponuditi specijalitete internacionalne i nacionalne kuhinje Srbije. U neposrednoj blizini hotela je otvoreni bazen koji je na raspolaganju za goste hotela. Postoji mogućnost organizovanja jednodnevnih izleta do jezera Vučković, poseta Ovčarsko-kablarskih manastira, Rćanske pećine itd.

Uslovi plaćanja:
Nakon slanja zahteva koji treba da sadrži datum dolaska, broj noćenja, broj osoba koji želi smeštaj, na vašu email adresu poslaćemo potvrdu rezervacije sa ukupnom cenom i Profakturom. U zavisnosti od datuma slanja zahteva rezervaciju potrebno je delimično ili u celosti platiti najmanje 21 dan pre datuma početka festivala. Naši kapaciteti obično su popunjeni pre početka festivala, tako da vam preporučujemo da na vreme pošaljete zahtev i što ranije potvrdite rezervaciju smeštaja. Nakon plaćanja rezervacije na vaš email poslaćemo Vaučer sa kojim se javljate kod nas na recepciji. Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.

Molimo vas kontaktirajte nas ukoliko vam je potreban smeštaj tokom Sabora trubača u Guči ♫♫♫.

REZERVACIJA SMEŠTAJA GUČA
Email: guca@booking-hotels.biz
Telefon: +381-64-555-8581;
Kategorije: ,