Aranžman Tajne Dunava

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 23:45 sa Nema komentara
Aranžman Tajne Dunava

Dan 1: Sastanak putnika i predstavnika agencije na aerodromu Nikola Tesla Beograd. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 2: Doručak. Razgledanje Beograda, krstarenje Dunavom i Savom. Ručak na brodu i konzumacija srpskih vina i rakije. Razgledanje Beograda, Skupštine grada, Savezne skupštine, Terazija, Trga Republike, Studentskog trga, Beogradske tvrđave, Gradske kapije, Topčidrskog brda, Dedinja, Trga Oslobođenja, Trga Slavija, Trga Nikole Pašića. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3: Doručak. Odlazak u istočnu Srbiju i Đerdapsku klisuru.
Kratka pauza planirana je na Srebrnom jezeru. Putovanje ka Golupcu, gradu gde je Dunav širok 6 kilometara, koji se još i zove "Srpsko more". Dunav na svom najširem delu ima prelepu tvrđavu Golubac, jedu od najlepših tvrđava u celom toku reke Dunav. Nakon obilaska tvrđave i pauze za fotografisanje, dolinom Đerdapske klisure grupa stižemo u hotel "Lepenski Vir". Slobodno vreme. Poseta muzeja "Lepenski Vir". Sa ovog brda proteže se najbolji pogled na Dunav. Smeštaj u hotelu na obali Dunava. Slobodno vreme u popodnevnim satima i noćenje.


Dan 4: Doručak. Foto safari u Nacionalnom parku Djerdap i poseta neverovatnih prirodnih znamenitosti. Nakon lova, ručak uz muziku i zabavu pod vedrim nebom. Nakon ručka idemo do Kladova da posetimo Arheološki muzej. Put se nastavlja ka Vratni i poseti atrakcija: Manastir Vratna, jedinstveno čudo prirode farma muflona, Vratanjske Kapije. Odlazak za Negotin. Poseta rodne kuće poznatog srpskog kompozitora Stevana Stojanovića Mokranjca. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 5: Doručak. Odlazak do sela Rajac i vinskih podruma pod nazivom "Rajačke pimnice". Ovo je mali grad sagrađen od tesanog kamena i trupaca. Nakon obilaska vinskih podruma i degustacije vina, ručak je planiran u restoranu Sveti Trifun, gde će biti posluženi specijaliteti nacionalne kuhinje Negotina i ovog dela Srbije. U kasno popodnevnim časovima, planiran je povratak za Beograd. Smeštaj u hotelu u Beogradu. Slobodno vreme u večernjim satima. Noćenje.

Dan 6: Doručak. Transfer do aerodroma.

Kontakt: +381-64-555-8581;
Email: guca@booking-hotels.biz