Privatni smeštaj Janković, Guča

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 12:13 sa Nema komentara
Privatni smeštaj Janković, Guča

Privatni smeštaj JANKOVIĆ GučaPrivatni smeštaj Janković se nalazi u neposrednoj blizini autobuske stanice (100m) u centruGuče. Poseduje na spratu dve trokrevetne sobe (2/3), jedno kupatilo. U prizemlju dve dvokrevetne (2/2), jednu trokrevetnu (1/3), jedno kupatilo.

Kuhinja sa neophodnim posuđem je na raspolaganju svim gostima. Ispred objekta nalazi se parking koji je za goste besplatan.


Uslovi plaćanja: 
Nakon slanja zahteva koji treba da sadrži datum dolaska, broj noćenja, broj osoba koji želi smeštaj, na vašu email adresu poslaćemo potvrdu rezervacije sa ukupnom cenom i Profakturom. 

Privatni smeštaj JANKOVIĆ GučaPrivatni smeštaj JANKOVIĆ Guča

U zavisnosti od datuma slanja zahteva rezervaciju potrebno je delimično ili u celosti platiti najmanje 21 dan pre datuma početka festivala. Naši kapaciteti obično su popunjeni pre početka festivala, tako da vam preporučujemo da na vreme pošaljete zahtev i što ranije potvrdite rezervaciju smeštaja. Nakon plaćanja rezervacije na vaš email poslaćemo Vaučer sa kojim se javljate kod nas na recepciji. Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.


Tabela 1. Cene smeštaja kuća Janković, Guča 

Molimo vas kontaktirajte nas ukoliko vam je potreban smeštaj tokom Sabora trubača u Guči. Email: guca@booking-hotels.biz Phone: +381-64-555-8581;

REZERVACIJA SMEŠTAJA GUČA
Telefon: +381-64-555-8581
Telefon: +381-61-615-4768