Cene Guča kamp

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 11:43 sa Nema komentara
CENE GUČA KAMP
Kampovi "Ćurčić" i "Guča Centar" nalaze se na samo par metara od stadiona gde se svi koncerti organizuju, u blizini reke Bjelice. Kamp "Planet Paprika" menja lokacije svake godine i lociran je u dvorištu neke od privatnih kuća ili na nekoj od livada u Guči. Oranizator kampa nije želeo sa nama da podeli informaciju gde se kamp nalazi i kolika je cena po osobi ili šatoru. Kamp "Centar" nalazi se u blizini policijske stanice. 

Ako želite da se rezervišete mesto u kampu, molimo vas da pošaljete email upit i navedete datum kada želite da dodjete, koliko noći želite da ostanete, koliki broj osoba dolazi. Potrebno je da ponesete šator sa sobom, kao i vreće za spavanje. U kampu "Ćurčić" svake godine organizuju se zajedniče večeri za sve goste koji su smešteni u kampu, motelu Ćurčić, ili u nekoj od oko 40 privatnih kuća u centur. U kampu obezbedjena je struja, wi-fi internet, topla i hladna voda, tuševi, toaleti, frižideri sa hladnim napicima, mesto za kuvanje, muzika u kampu.

U kampu imamo sve što je potrebno za dobar provod!!! Parking je obezbedjen i besplatan za goste. 
Kamp Ćurčić, Guča

Molimo sve da ponesu sa sobom nacionalnu zastavu svoje zemlje. Zastave su vidno istaknute na svim lokacijama za koje mi organzujemo smeštaj, bezobzira da li je u pitanju hotel Nordic (ex hotel Zlatna truba), Motel Ćurčić, Hotel As, neka od privatnih kuća ili jedan od kampova u centru Guče. Poslednjih par godina trudimo se da Sabora trubača u Guči učinimo što više međunarodnim festivalom i da dovedemo ljude iz što više zemalja širom sveta.

Mnogi smatraju da je na festivalu previše srpskih nacionalnih simbola, pa iz tog razloga preporučujemo svim stranim državljanima, kao i našim ljudima koji žive u inostranstvu da ponesu i zastavu zemlje iz koje dolaze i gde žive.

Camp Centar 
Kamp Centar, Guča

 Ukoliko dolazite kolima, parking prostor je obezbedjen. U zavisnosti gde želite da koristite smeštaj, zavisi i da li se naplaćuje parking ili ne. Od 2012 godine jednokratno se naplaćuje 1.000 RSD, za autobuse iznosi 3.000 RSD. Cene su podložne promeni i određuje ih organizator festivala.

Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.

Uslovi plaćanja:
Nakon slanja zahteva koji treba da sadrži datum dolaska, broj noćenja, broj osoba koji želi smeštaj, na vašu email adresu poslaćemo potvrdu rezervacije sa ukupnom cenom i Profakturom. U zavisnosti od datuma slanja zahteva rezervaciju potrebno je delimično ili u celosti platiti najmanje 21 dan pre datuma početka festivala. Naši kapaciteti obično su popunjeni pre početka festivala, tako da vam preporučujemo da na vreme pošaljete zahtev i što ranije potvrdite rezervaciju smeštaja. Nakon plaćanja rezervacije na vaš email poslaćemo Vaučer sa kojim se javljate kod nas na recepciji. Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.

Molimo vas kontaktirajte nas ukoliko vam je potreban smeštaj tokom Sabora trubača u Guči ♫♫♫.

Email: guca@booking-hotels.biz;
Telefon: +381-64-555-8581;