Hotel Lučani

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 12:49 sa Nema komentara


Hotel Lucani, GucaHotel Lučani u smeštajnom delu raspolaže sa: 2 apartmana, 11 jednokrevetnih soba sa francuskim ležajem i 14 dvokrevetnih soba. Sve sobe u Hotelu Lučani imaju parno grejanje, televizor, telefon, besplatan bežicni internet, posebno kupatilo. Za vreme vašeg boravka, dostupna vam je i služba pranja i peglanja, kao i recepcija koja radi 24 časa. Za sve naše goste obezbedjen je besplatni parking ispred hotela. U toku 2013 godine završena je rekonstrukcija i renoviranje soba i apartmana.

Hotel Lučani za goste u ponudi ima besplatan bežični internet, preko ADSL priključka brzine 6 Mbit/s. U sklopu Hotela Lučani nalaze se sportski tereni pogodni za korišćenje mnogih sportskih ekipa kao i pojedinaca. Takodje tu se nalazi i veliki Olimpijski bazen,jedan od prvih 5 napravljenih u staroj Jugoslaviji, radno vreme bazena je u sezoni kupanja od 10h do 19h.

Hotel Lučani - Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

Okolina Lučana je pogodna za planinarenje, lov, ribolov, sakupljanje gljiva i šumskih plodova kao i za šetnje prilagodjenje željama i zdrastvenim potrebama. Postoji mogućnost organizovanja turističkih obilazaka raznih znamenitosti koje se nalaze u blizini Guče. Srpska Sveta Gora (manastiri u Ovčarsko Kablarskoj klisuri), etno sela u našoj okolini, itd.

Pored standardne ponude koja se podrzumeva u svakom hotelu u mogućnosti smo da vam ponudimo i neke druge sadržaje kako bi upotpunili sliku o našem malom mestu i vašem boravku kod nas.

Molimo vas kontaktirajte nas ukoliko vam je potreban smeštaj tokom Sabora trubača u Guči ♫♫♫.

Uslovi plaćanja:
Nakon slanja zahteva koji treba da sadrži datum dolaska, broj noćenja, broj osoba koji želi smeštaj, na vašu email adresu poslaćemo potvrdu rezervacije sa ukupnom cenom i Profakturom. U zavisnosti od datuma slanja zahteva rezervaciju potrebno je delimično ili u celosti platiti najmanje 21 dan pre datuma početka festivala. Naši kapaciteti obično su popunjeni pre početka festivala, tako da vam preporučujemo da na vreme pošaljete zahtev i što ranije potvrdite rezervaciju smeštaja. Nakon plaćanja rezervacije na vaš email poslaćemo Vaučer sa kojim se javljate kod nas na recepciji. Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.


REZERVACIJA SMEŠTAJA GUČA
Email: guca@booking-hotels.biz;
Telefon: +381-64-555-8581;





Kategorije: ,