Aranžman Beograd na vodi

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 13:31 sa Nema komentara
Beograd na vodi - 3 dana

Provedite nezaboravan vikend u Beogradu, gradu u kome se spajaju Istocna i Zapadna kultura. Specifcina atmosfera megapolisa koja nije izgubila svoje autenticne cari. Skriveni kutci, zanimljivi i topli ljudi, domaca hrana, kulturni i socijalni zivot. All - inclusive paket [prevoz, smestaj, lokalni vodic, domaca hrana, osiguranje]

Prvi dan: centar Beograda
Dolazak na Beogradski Aerodrom - gde ce vas ekipa Discover Serbia sacekati i kombijem prebaciti do hotela "Royal". Kao uvod u Vas vikend u Beogradu, preporucujemo razgledanje centra grada. Setnja Knez Mihajlovom ulicom [setackom zonom] dovesce vas do tvrdjave Kalemegdan stare preko 2000 godina. Sa tvrdjave pruza se velicanstven panoramni pogled na Beograd kao i na usce dveju reka, Save u Dunav. Nakon toga krecemo u obilazak Skadarlije - jedne od najstarijih ulica Beograda, poznato boemsko mesto u kome jos zivi duh Beograda iz proslosti. Ulicni sviraci, kockasta kaldrma, restorani i umetnicke galerije samo su deo autenticne atmosfere ove ulice. Vecera dobrodoslice u restoranu sa starinskim dekorom, domacom hranom i zivom muzikom.

Drugi dan: Beograd na vodi Vodeni svet megapolisa!
U nezaboravan dan na rekama zaplovicemo brodom Discover Serbia i uploviti u jedan poseban originalan zivot grada. Ono sto je karkateristicno je da su reke aktivne jer se na njenim obalama usidrilo stotine malih splavova - kucica u kojima zive ljudi recnim stilom zivota. Dozivljavanje ove skrivene i neobicne intimne sredine ostavice vam impresije koje ce prevazici vasa ocekivanja. Iz velikog Dunava koji tece ispod same tvrdjave Kalemegdan, ulazimo u manju i intimniju Savu gde cemo zakoraciti u svet recnih ljudi. Odmor i osvezenje na splavu kod nasih recnih prijatelja. Nakon toga plovidbu, uz ručak na brodu, nastavljamo do Ostruznickog mosta odakle se vracamo ka pocetnoj destinaciji polvidbe, Zemunu. Popodnevne casove uzbudljivog dana ostavicemo da budu po Vasem izboru. Naravno, tu smo da preporucimo i cujemo vasa interesovanja.

Treći dan: Na krovu grada Oaza u srcu grada!
Novo dozivljavanje Beograda zapocinjemo voznjom kroz ulicu Kneza Milosa gde se nalaze zgrade bombardovane u 1999 godini. Nastavljamo ka brdu Kostunjak, najvecom oazom u Beogradu. Voznju ogromnom sumom zavrsicemo u kafeu koji se nalazi na vrhu brda odakle sirokim pogledom dobijate jos bolju sliku o gradu koji obilazite. U kafeu nas ceka osvezenje, predah i sumiranje stecenih utisaka Vaseg vikenda u Beogradu. Nakon posete Kostunjaku, goste sa ranim letovima otpraticemo na aerodrom i pobrinuti se da zajedno sa svojim prtljagom budu na svojim letovima. Gostima sa popodnevnim letovima, nakon odmora na Kosutnjaku, organizovacemo jos jednu posetu centru grada, gde svoje vreme mogu provesti po slobodnom izboru, a po nasoj preporuci.