Privatni smeštaj Lazarević, Guča

Postovan od Guca Smeštaj (Guca Accommodation) u 12:13 sa Nema komentara
Privatni smeštaj Lazarević, Guča
Privatni smeštaj domaćinstvo Lazarević je kategorizovano i nalazi se na svega 150 m od spomenika trubaču. Poseduje 1 trokrevetnu sobu, 2 dvokrevetne, 1 jednokrevetnu, sve sobe imaju na upotrebu 1 kupatilo, dnevni boravak i kuhinju. Poseduje 1 dvokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom.

Privatni smeštaj Lazarević Guča Privatni smeštaj Lazarević Guča
Accommodation LAZAREVIC Guca Privatni smeštaj Lazarević Guča

Ako želite da iznajmite stan u Guči, možete nas kontaktirati putem emaila na: guca@booking-hotels.biz ili na telefon +381-64-555-8581.

Tabela 1. Cene smeštaja Lazarević, Guča

Uslovi plaćanja:
Nakon slanja zahteva koji treba da sadrži datum dolaska, broj noćenja, broj osoba koji želi smeštaj, na vašu email adresu poslaćemo potvrdu rezervacije sa ukupnom cenom i Profakturom. U zavisnosti od datuma slanja zahteva rezervaciju potrebno je delimično ili u celosti platiti najmanje 21 dan pre datuma početka festivala. Naši kapaciteti obično su popunjeni pre početka festivala, tako da vam preporučujemo da na vreme pošaljete zahtev i što ranije potvrdite rezervaciju smeštaja. Nakon plaćanja rezervacije na vaš email poslaćemo Vaučer sa kojim se javljate kod nas na recepciji. Cene važe u periodu od 01.05. do 20.08.

Molimo vas kontaktirajte nas ukoliko vam je potreban smeštaj tokom Sabora trubača u Guči.

REZERVACIJA SMEŠTAJA GUČA
Telefon: +381-64-555-8581;
Email: guca@booking-hotels.biz;